Més hoquei

S’agreuja la crisi de resultats

Hoquei patins. El SHUM Frit Ravich cedeix un empat a 14 segons del final

SHUM 3 taradell 3

SHUM FRIT RAVICH:Cantarero, Font, Garcia, Villarès, Presas –equip inicial–, Enríquez, Roura, Pujol, Tarrés i Ramírez.CP TARADELL:Dalmau, Soler, Casadevall, Soler, Rodríguez –equip inicial–, Benito, Genís, i Gorchs.GOLS:0-1 (9’) Rodríguez, 1-1 (12’) Garcia, 2-1 (36’) Villarès, 3-1 (38’) Presas, 3-2 (48’) Benito i 3-3 (50’) Soler.ÀRBITRES:Jorge Martínez i Oriol Pérez.FALTES:9 el SHUM i 12 el Taradell.COMENTARI:La crisi del SHUM Frit Ravich es va fer encara més gran aquest dissabte al vespre quan, després de capgirar un 0-1 inicial del Taradell en una acció del refús del penal que havia aturat Cantarero, va veure com el Taradell li empatava un partit que tenia controlat amb 3-1 a menys de tres minuts del final. Els selvatans havien fet dos gols en dos minuts en la segona meitat i enfilaven el quart triomf del curs –el tercer va ser a finals d’octubre– però a 14 segons van veure com Marc Soler feia l’empat a tres. El SHUM venia de perdre 6-3 contra el Sant Feliu i empatar a Sant Cugat, en descens.