OK Lliga

El Noia, a la copa

Hoquei sobre patins. Els homes de Pere Varias aconsegueixen un dels objectius que s’havien marcat per a aquesta temporada

arenys 0 noia 3

C. D’E. ARENYS DE MUNT:Rivero, Galan, Gurri, Roca, Domènech –equip inicial–, Garcia, Cusachs, Pérez, Illa i Daumal.CE NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Roca, Llorca, Aragonès –equip inicial–, Fernández, Del Amor, Mendes, Xaus i Casas.GOLS:0-1 (13’) Esteller, 0-2 (21’) Llorca de penal i 0-3 (30’) Roca.ÀRBITRES:Sergi Mayor i Jonathan Sánchez. Cap blava.FALTES:10 l’Arenys i 8 el Noia.

El Noia Freixenet tornarà a disputar la copa aquest 2018, després del 0-3 que permet als de Pere Varias assegurar-se la presència a Lloret de Mar de manera matemàtica. I ho va fer amb un resultat curt per la superioritat mostrada. Els locals van descentrar el Noia amb una defensa en quadre que s’obria per anar a l’home, a l’inici. Però l’ambició per anar a buscar el gol va fer que fossin els visitants els que marquessin, per reflectir la diferència en la classificació mitjançant Esteller. Zapater va aturar un penal a Marc Roca i, la resta d’ocasions seguien sent del Noia, que no va fer el 0-2 fins poc abans del descans. Després, amb pressió a tota la pista, va sentenciar amb el 0-3 i el marcador ja no es va moure tot i que Humberto Mendes i Martí Casas van enviar la pilota al pal i, l’angolès, una altra al travesser. A l’altre costat, Guillem Garcia va aturar una falta directa a Martí Casas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)