OK Lliga

Adobats a la pista del líder

Hoquei patins. El Vic, sense opcions, ja perdia 4-0 al 14’ i 6-0 després del descans

LICEO 7 VIC 1

HC LICEO:Malián, Josep Lamas, Carballeria, Edu Lamas, Torres –equip inicial–, Parga, Di Benedetto, Coy, Miras i Rodríguez.CP VIC:Tarrés, Ordeig, López, Oller, Grau –equip inicial–, Urbano, Sánchez, Manrubia i Raurell.GOLS:1-0 (3’) Edu Lamas, 2-0 (10’) Coy, 3-0 (11’) Di Benedetto, 4-0 (14’) Di Benedetto, 5-0 (25’) Torres, 6-0 (28’) Edu Lamas, 7-0 (33’) Carballeria i 7-1 (38’) Manrubia.ÀRBITRES:Josep Gómez i Daniel Villar.FALTES:15 el Liceo i 7 el Vic.COMENTARI:El Vic va sortir escaldat de la pista del Liceo, tot just una setmana després de l’empat a tres contra el Barça. “Ni la setmana passada érem tan bons ni aquesta som tan dolents. El que passa que ens hem trobat quatre gols d’entrada que han condicionat la resta de partit”, va dir el tècnic del Vic, Gerard Pujol, que va valorar que el seu equip no es va tancar i que va donar minuts a tots els seus jugadors per fer-los entrar en dinàmica.