OK Lliga

L’Igualada trenca el Reus

Hoquei sobre patins. Els roig-i-negres van perdre un partit en què no van tenir intensitat i els igualadins van aprofitar les seves debilitats

REUS 4 IGUALADA 6

REUS DEPORTIU:Ballart, Bancells, Casanovas, Torra i Marín –equip inicial–; Àlex Rodríguez, Salvat, Tella, Escala i Matilla.IGUALADA HC:Deitg, Oriol Vives, Pla, Bars i Molas –equip inicial–; Miquel, Mendez, Prat, Dilme i Del Valle.GOLS:0-1 (11’) Molas. 0-2 (15’) Miquel. 1-2 (19’) Torra. 1-3 (21’) Pla. 2-3 (27’) Bancells. 2-4 (27’) Pla. 3-4 (34’9 Marín, de penal. 3-5 (35’) Pla, de penal. 4-5 (46’) Marín. 4-6 (48’) Oriol Vives.ÀRBITRES:M. Díaz i A. Gorina.FALTES:5 del Reus i 11 de l’Igualada.

L’Igualada va saber aprofitar les debilitats del Reus Deportiu i va aconseguir tres punts importants en la seva lluita per classificar-se per la copa. Els roig-i-negres van notar haver jugat dos partits, un amb pròrroga, de la copa Intercontinental el cap de setmana i no van tenir intensitat, sobretot en defensa. Els igualadins, que tenien la baixa de darrera hora de Tety Molas per malaltia, es van avançar amb un 0-2 al quart d’hora i després van saber reaccionar a cada intent del Reus d’acostar-se en el marcador. A cada gol dels locals els visitants en feien un altre, fins i tot un en la jugada següent, només deu segons després.

Tot fa pensar que el partit de la lliga europea pendent entre el Reus Deportiu i el Viareggio italià es jugarà a la pista del Noia el dissabte dia 30, tot i que encara no és segur. Els reusencs tenen tancada la seva pista per un partit.