Lliga Europea

Un punt valuós en l’exili

Hoquei sobre patins. El Reus tanca l’any amb un empat a Europa gràcies a un trio de gols de Raül Marín quan el Viareggio manava per 1-3

REUS 4 VIAREGGIO 4

REUS:Ballart, Casanovas, Bancells, Marín i Torra -inicial-; Salvat i Rodríguez.VIAREGGIO:Barozzi, Palagi, Montigel, Reinaldo Ventura i Costa -equip inicial-; M. Bertolucci, Muglia i Gavioli.GOLS:1-0 (6’) Casanovas. 1-1 (12’) Costa. 1-2 (20’) Gavioli. 1-3 (22’) Reinaldo Ventura, de penal. 2-3 (26’) Marín, de falta directa. 3-3 (27’) Marín, de falta directa. 3-4 (29’) Gavioli. 4-4 (43’) Marín.ÀRBITRES:Paulo Rainha i Julio Teixeira (Portugal). Blaves a Costa (2), Mirko Bertolucci i Torra.FALTES:8 el Reus i 14 el Viareggio.

El Reus va reaccionar amb orgull a partir de l’encert de Raül Marín i va salvar un punt en l’exili de Sant Sadurní en el partit ajornat de la primera jornada de la lliga europea. L’equip de Jordi Garcia perdia per 1-3 a mitja part i dos gols de falta directa del reusenc el van revitalitzar. Amb 3-4, un obús de Marín va minimitzar els errors defensius i aferma el lideratge del Reus.

Casanovas, molt atent dins del quadre, va batre Barozzi en el minut 6 d’una primera part intensa. El Reus, però, elaborava millor i creava més perill. Malgrat tot, una ràpida transició del Viareggio va permetre que Costa, sol, empatés. Una bona acció d’Àlex Rodríguez, entrant tot sol dins del quadre, va provocar un penal favorable al Reus. Barozzi, però, va aturar el tir a Casanovas. En l’acció posterior, els italians van tornar a muntar un contraatac elèctric i Gavioli va fer l’1-2. El tercer gol visitant el va fer Reinaldo de penal.

En el segon temps, els visitants van cometre la desena i Marín, de falta directa, va reduir diferències (2-3). L’exroig-i-negre Costa va veure la targeta blava en l’acció posterior i Marín, de nou de falta directa, va tornar a deixar assegut Barozzi (3-3). Mirko Bertolucci, un altre exroig-i-negre, va veure també la blava en una acció amb Torra, que també va ser sancionat amb targeta. Enmig de l’embolic, el Viareggio va servir una falta i Gavioli va afusellar el rebuig de Ballart (3-4). Costa va rebre la segona blava per haver travat Rodríguez. Marín va llançar la directa al pal. Ell mateix, d’un cacau exterior, va fer el 4-4. El Viareggio tenia 14 faltes i quedaven set minuts però va saber nedar i guardar la roba.