OK Lliga

El Girona vol jugar la copa

Hoquei sobre patins. Visita el Vendrell i amb un empat es classificaria. El tècnic, Ramon Benito, diu que saben que és un rival difícil, però que estan molt il·lusionats

El Citylift Girona està a un punt de classificar-se per jugar la copa, un fet històric per a l’entitat. Els gironins han arribat a l’última jornada de la primera volta de l’OK Lliga en la setena posició, l’última que classifica per a la competició del KO, i depenent d’ells mateixos. El Girona visita el Vendrell, que és l’altre equip que aspira a classificar-se, i amb un empat en tindria prou, mentre que els penedesencs necessiten la victòria. Els dos equips estan empatats a 21 punts, però els gironins tenen al seu favor la diferència de gols generals, i per això si els dos equips acaben empatats a punts seran ells els que disputin la copa. Les altres vuit places ja estan adjudicades. El Liceo, el Barça Lassa, el Reus Deportiu i el Noia Freixenet són els caps de sèrie, mentre que també van aconseguir una plaça l’ICG Software Lleida i l’Igualada, i el Lloret Vila Esportiva la disputarà com a organitzador.

L’entrenador del Girona, Ramon Benito, diu que l’equip té moltes ganes i molta il·lusió per classificar-se, però té molt clar que serà molt difícil. Ramon Benito sempre ha dit que la prioritat és la permanència, i no ha parlat gaire de classificar-se per a la copa. Ara està a l’abast i lluitaran amb totes les seves armes per aconseguir-ho: “Hem fet una molt bona primera volta i només faltaria la cirereta per culminar-la, classificar-se.”

El Vendrell ve d’ensopegar (1-1) a la pista del Palafrugell, que lluita per sortir de la zona de descens, però només han perdut dos partits com a locals, contra el Barça i contra el Voltregà. Els vendrellencs jugaran com a locals, però no al seu pavelló, ja que segueixen disputant els seus partits al Joan Ortoll de Calafell.

El Girona ha guanyat els dos darrers partits i ho ha fet contra els altres dos equips de les comarques gironines, el Palafrugell i el Lloret, a casa. Lluny del seu pavelló acumulen quatre derrotes en els quatre últims desplaçaments, tot i que han visitat els tres primers de la lliga i els han plantat cara i han lluitat pels punts fins al final.

IGUALTAT

Estan empatats a 21 punts, però els gironins tenen la diferència de gols general a favor

EL PROTAGONISTA

El Vendrell és molt complicat de guanyar. En un partit igualat tindrem les nostres possibilitats i les intentarem aprofitar
Ramon Benito
ENTRENADOR DEL GIRONA
Intentarem classificar-nos. Sabem de la seva gran dificultat, però en tenim moltíssimes ganes i il·lusió, i seria un fet històric per al Girona

El Palafrugell visita un rival molt directe

El Corredor Mató Palafrugell visita la pista de l’Arenys de Munt, un rival directe en la seva lluita per sortir de la zona de descens. Els maresmencs tenen 7 punts i els empordanesos 8, i el que guanyi s’aproparà a la primera plaça de la permanència. El Palafrugell ha millorat en les cinc darreres jornades, en què ha guanyat un partit, n’ha empatat dos i les dues derrotes han estat per la mínima. L’Arenys de Munt també ho ha fet i ha guanyat dos partits i n’ha empatat un altre, però a casa encara no ha sumat cap punt. El límit de la permanència, la 13a posició, l’ocupa el Lloret Vila Esportiva amb 13 punts. Els selvatans tanquen la primera volta a casa contra l’Igualada, un equip de la zona alta i que ha guanyat els dos darrers partits. El Lloret ve de perdre per la mínima a casa contra el Barça i el Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)