OK Lliga

Ocasió desaprofitada

OK Lliga. El Corredor Mató Palafrugell no va poder puntuar a la pista d’un rival directe, l’Arenys de Munt, en la lluita per evitar el descens

ARENYS MUNT 3 PALAFRUGELL 2

CD’E ARENYS DE MUNT:Rivero, Cusachs, Illa, Galán i Daumal –equip inicial–; Doménech, Marc Roca, Gurri, Jordi Pérez i Guillem Garcia.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Pujol i Ruiz –equip inicial–; David Carles, Pol Vives, Aldrich i Panella.GOLS:0-1 (12’) Aldrich. 1-1 (29’) Doménech. 2-1 (32’) Illa. 2-2 (35’) David Carles, de penal. 3-2 (49’) Doménech.ÀRBITRES:A. López i G. Gorina.FALTES:9 de l’Arenys de Munt i 12 del Palafrugell.COMENTARI:El Corredor Mató Palafrugell no va poder puntuar en la seva visita a la pista de l’Arenys de Munt, un rival directe en la lluita per no baixar. Els empordanesos van desaprofitar una bona ocasió per apropar-se a les posicions de permanència, un fet que sí que van aconseguir els maresmencs. El Palafrugell es va avançar i va arribar al descans amb un 0-1 al seu favor amb un gol de Xavier Aldrich. En l’inici de la segona meitat l’Arenys de Munt va capgirar el partit però quan faltava un quart d’hora per al final David Carles va aconseguir l’empat en transformar un penal. La derrota del conjunt empordanès va arribar quan quedava 1 minut per al final, ja no va poder reaccionar i es va quedar sense puntuar i acaba la primera volta en la zona de descens.