el9cers

Hoquei sobre patins

Copa Cers

Estat d’indefensió

Hoquei sobre patins. L’Igualada no podrà alinear Sergi Pla en la CERS fins que el comitè de competició no es digni a reunir-se

L’Igualada es troba en la màxima indefensió arran de l’expulsió amb vermella directa en la tornada dels setzens de la CERS contra el Sarzana del seu davanter Sergi Pla. Ja va complir un partit de sanció inherent a l’expulsió directa, però com que encara no sap quina sanció li imposen, no podrà tornar a jugar fins que el comitè europeu es reuneixi. Pla, per tant, serà baixa demà a l’Onze de Setembre en la tornada de vuitens entre el Lleida i l’Igualada. Una alienació indeguda comporta la pèrdua del partit. L’informe del delegat federatiu considera que l’acció no va ser mereixedora de vermella. El cas és similar al del jugador del Barça Marc Gual, que demà a casa contra el Benfica complirà el seu primer partit de sanció. Les reunions del comitè són molt escasses i les apel·lacions, a més, comporten un elevat cost de 2.500 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)