Lliga Europea

hoquei patins

lliga europea

Guanyar i passar a quarts

Hoquei sobre patins. El Reus i el Barça es classificaran si superen l’Oliveirense i el Benfica. El Vic necessita vèncer La Vendéenne per seguir tenint aspiracions en la lliga europea

El Reus Deportiu i el Barça Lassa es classificaran per als quarts de final de la lliga europea si derroten aquesta quarta jornada l’Oliveirense i el Benfica, de Portugal, respectivament. El Vic, per la seva banda, lluitarà per no quedar sense cap possibilitat de seguir endavant, i mirarà de superar La Vendéenne francès. Els tres conjunts catalans s’enfrontaran amb els mateixos rivals que en l’últim partit de la primera volta del seu grup, però aquest cop tots tres jugaran a casa.

En el grup A el Reus rep l’Oliveirense, que es el tercer de grup, i amb una victòria es classificarà, tot i que en cap cas es pot assegurar el primer lloc. Els reusencs acumularien 10 punts i deixarien amb 4 el seu rival dues jornades abans del final i sis punts en joc. Com que els roig-i-negres haurien guanyat els dos partits als portuguesos (3-6 a Portugal) sempre quedarien davant seu amb un empat a punts. L’Oliveirense ocupa el quart lloc en la lliga de Portugal i acaba de perdre a casa contra el Porto.

El Barça es classificarà per als quarts si derrota el Benfica, i si a més el Forte dei Marmi italià no supera el Montreux suís s’assegurarà el primer lloc del grup. Els blaugrana tenen 9 punts, i el Benfica i el Forte dei Marmi, només 4. El rival dels blaugrana ocupa la segona posició de la lliga portuguesa, està invicte i ve d’empatar contra el líder, l’Sporting, que va cedir els seus primers punts. En la lliga europea els portuguesos van empatar a la pista del Forte dei Marmi i en la darrera jornada van perdre a casa contra el Barça 4-8.

El Vic està en una altra lluita i mirarà de no quedar eliminat quan falten dues jornades per acabar la fase de grups. Els osonencs juguen a casa contra La Vendéenne i si perden o empaten i el Follonica italià guanya a la pista del Porto portuguès s’acomiadaran de les seves possibilitats de jugar els quarts. Un victòria del Vic els mantindria en la lluita. Els osonencs són els cuers del grup, no ha guanyat cap partit i l’únic punt el van sumar en la darrera jornada amb l’empat (1-1) a la pista de La Vendéenne.

El Lleida-Igualada, el gran duel català de la CERS

Cinc equips catalans es juguen l’accés als quarts de final de la CERS amb diferents possibilitats i dificultats. El partit estrella és el que disputaran el Lleida i l’Igualada al pavelló Onze de Setembre (Esport3 a les 20.15 h), en què els lleidatans hauran de remuntar el 4-3 de l’anada. El partit es preveu intens com el d’Igualada, on els locals van remuntar un 1-3. L’Igualada seguirà tenint la baixa de Sergi Pla per sanció. Els altres tres catalans visiten tres pistes portugueses i tots tres jugaran a dos quarts d’onze de la nit, hora catalana. El Voltregà visita el Valença amb quatre gols de marge després del clar 5-1 de l’anada. El Vendrell també té avantatge, però només és de dos gols, i haurà de defensar el 3-1 en la seva visita a la pista del Juventude de Viana. El Noia ho té més complicat, visita el campió de les dues ultimes edicions de la CERS, el Barcelos. Els de Sant Sadurní van empatar a un gol en el partit d’anada i han de guanyar per classificar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)