OK Lliga

El Citylift Girona vol allargar la seva bona ratxa a Les Comes

Hoquei sobre patins. El Lloret rep el Vic disposat a allunyar-se de la zona de perill contra un rival directe per la permanència

El Citylift Girona juga, avui, un partit complicat a Les Comes contra l’Igualada en un duel entre dos dels equips que han fet molt bé deures en la primera volta del campionat. Els gironins han guanyat els tres últimes partits i volen seguir incrementant la bona ratxa contra un rival molt dur que, curiosament, també ha enllaçat tres triomfs consecutius.

D’altra banda, els tres punts de marge del Lloret respecte de la zona de descens no són gens consistents amb tota una volta per davant. Avui, l’equip de Manel Barceló té l’oportunitat d’allunyar-se una mica més del foc a casa contra el Vic, un dels rivals directes en la lluita per la permanència. El Lloret ha perdut cinc dels sis últims partits i necessita una reacció amb rapidesa per fugir del foc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)