OK Lliga

El Palafrugell rep el Barça, el segon

Hoquei sobre patins. El Girona vol continuar fort a casa contra l’Arenys de Munt, i el Lloret es posa a prova demà a Lleida

El Corredor Mató Palafrugell inicia els tres partits seguits contra els tres primers de l’OK Lliga rebent per primera vegada el Barça al seu pavelló. Els empordanesos arriben després d’empatar a casa i intentaran fer un bon partit contra els blaugrana, que no es volen deixar sorprendre, ja que estan lluitant per recuperar el lideratge.

El Citylift Girona vol continuar fort a casa i mantenir la bona ratxa de resultats que l’ha portat a guanyar quatre partits seguits, una fita mai aconseguida en les dues temporades a l’OK Lliga. Els gironins reben l’Arenys de Munt, que lluita per sortir de la zona de descens i que ha guanyat els dos últims partits fora de casa.

El Lloret Vila Esportiva juga demà a Lleida. Els selvatans van guanyar el Vic i es tornaran a posar a prova fora de casa, on només han guanyat un partit. Els lleidatans han perdut els últims quatre partits, però tres han estat contra els tres primers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)