OK Lliga

L’Igualada troba un patrocinador i cobreix el pressupost

Hoquei sobre patins. L’acord per dos anys és amb l’empresa igualadina Aigua de Rigat

L’Igualada ha arribat a un acord amb l’empresa igualadina Aigua de Rigat, que serà el patrocinador principal de l’equip per a les pròximes dues temporades: la resta d’aquesta i la pròxima. Des d’avui, l’Igualada passarà a anomenar-se Igualada Rigat.

L’acord permet a l’Igualada Rigat cobrir el pressupost que no es va aprovar en l’assemblea de socis l’octubre passat perquè presentava un dèficit de sortida de 64.000 euros. De fet, es convocarà una assemblea extraordinària de socis per aprovar-lo. L’equip estrenarà la samarreta amb el patrocini dissabte a casa contra el Lleida (16 h / Esport3). També es preveu col·locar el patrocinador al cercle central de les Comes. L’acte oficial de la signatura es farà dimarts vinent. “L’arribada d’Aigua de Rigat com a patrocinador principal ens ajuda, i molt, a poder acabar la temporada i fer front a les despeses. També ajudarà l’equip a tenir tranquil·litat”, va dir el president, Manel Burón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)