OK Lliga

Busquen mantenir la bona ratxa

Hoquei sobre patins. El Lloret i el Girona volen puntuar, a casa contra el Voltregà i a la pista del Vic. El Palafrugell visita el líder

El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona volen mantenir la bona ratxa i puntuar contra el Voltregà, a casa, i a la pista del Vic, respectivament. Els selvatans intentaran encadenar la tercera jornada puntuant, i després de guanyar el Vic i empatar a Lleida, tenen ganes de sumar un altre triomf, però el Voltregà és un equip sòlid fora de casa.

Els gironins volen incrementar la ratxa de cinc victòries i la seva privilegiada quarta posició. Han guanyat a les complicades pistes del Vendrell i l’Igualada en els dos últims desplaçaments. El Vic acumulava quatre derrotes seguides que l’havien apropat al descens, va guanyar l’últim partit i està intentant reaccionar.

El Corredor Mató Palafrugell té un partit molt complicat a la pista del líder, el Liceo. Els empordanesos sumen tres derrotes seguides i fa set jornades que no guanyen. Els gallecs lluiten per mantenir el primer lloc davant la persecució del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)