Més hoquei

A casa costa puntuar

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona va perdre contra el Bigues i Riells, que s’hi jugava classificar-se per a la copa femenina

GIRONA 1 BIGUES I RIELLS 3

CITYLIFT GIRONA:Díaz, Dorca, Manzanares, Roure i Piqué –inicial–; Ruiz, Vall, Fontrodona i Planella.CHP BIGUES I RIELLS:Klien, Cristófol, Camp, Borras i Argemí –inicial–; Puerta, Ylla, Canals i Saldaña.GOLS:0-1 Camp. 1-1 Manzanares. 1-2 Camp. 1-3 Puertas.ÀRBITRE:J. Garcia. Targeta blava a Borras.FALTES:14 del Girona i 8 del Bigues.COMENTARI:El Citylift Girona femení va tornar a perdre a casa, i ja són cinc derrotes seguides davant la seva afició. Les gironines van ser superades en la segona meitat pel Bigues i Riells, un equip que s’estava jugant la classificació per a la copa femenina i gràcies a la victòria a la pista gironina la va aconseguir. El conjunt gironí va finalitzar la primera volta de l’OK Lliga femenina en l’onzena posició amb catorze punts, la primera que dona la permanència i té set punts d’avantatge sobre les posicions de descens. En la primera meitat cap dels dos equips va estar encertat davant de la porteria contrària i es va arribar al descans amb el 0-0 inicial. En la segona part les vallesanes es van avançar i malgrat que Laura Manzanares va empatar, el Bigues i Riells necessitava guanyar per disputar la copa femenina, va seguir buscant els gols i els tres punts i els va aconseguir.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)