OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

“Potser al col·legi n’havia marcat alguna vegada sis”

OK Lliga. Pablo Álvarez va fer un recital diumenge a la pista de l’Arenys de Munt amb sis gols. Des que va arribar al Barça l’any 2011, el seu rendiment en el joc interior és fonamental

No hi ha dubte que l’argentí del Barça Pablo Álvarez (San Juan 1986) és una assegurança de gol i un mestre afusellant les porteries rivals des del segon pal, el seu hàbitat natural. Des que va aterrar a l’OK Lliga, el 2005 procedent de l’Olimpia de San Juan, ha demostrat a bastament el seu olfacte de gol. Primer a les files del Liceo (2005-2011), club amb el qual va guanyar una copa de la Cers i una lliga europea i va ser el pitxitxi de l’OK Lliga 2009/10 amb 43 gols. Des del 2011 i amb contracte en vigor fins al 2021, no fos cas, s’atipa de fer gols amb la samarreta blaugrana i ja ha conquerit divuit títols. Explosiu en el curt recorregut i intuïtiu, el de San Juan feia referència fa pocs dies en una entrevista al web del club al fet que amb Edu Castro a la banqueta tenia l’oportunitat de gaudir de moltes situacions en atac. No hi ha dubte que els sis gols de mètodes diversificats –al segon pal, dins del quadre, arrossegant, amb xut al primer toc des de dins i també amb un cacau des de fora– que va marcar diumenge a la pista de l’Arenys de Munt (3-9) en són el millor exemple i estableixen un nou rècord de la temporada en la competició. “Potser al col·legi, però el cert és que no recordava haver marcat mai sis gols en un partit. Una vegada contra el Liceo en vaig fer cinc”, declarava satisfet Álvarez al final del partit en què el Barça va recuperar en la dinovena jornada el lideratge que havia perdut en la dotzena quan va empatar a la pista del Vic. Amb bona memòria, hi ha dies que no s’obliden, es referia als 5 gols que li va clavar al Liceo al Palau l’abril del 2015 en la 27a jornada i que van deixar el títol de lliga pràcticament sentenciat (7-4). En aquella ocasió, a més, el davanter havia estat convalescent per una lesió els dies previs.

Té el rècord de gols en una temporada en l’OK Lliga des del curs 2013/14 quan en va fer 56 en dura pugna amb l’aleshores jugador del Liceo i ara al Barça Lucas Ordóñez (54).

Al marge de la recuperació de la primera posició, el Barça sembla haver trobat la fórmula per rendibilitzar la seva qualitat al davant i segueix absolutament ferm al darrere, amb 21 gols encaixats en dinou partits, una fita. La seva eficàcia golejadora, a més, ha crescut exponencialment en els últims quatre partits de lliga, en els quals ha fet 31 gols, gairebé vuit de mitjana.

EL PROTAGONISTA

No recordo haver-ne marcat sis abans. Potser al col·legi els havia fet alguna vegada. Contra el Liceo en vaig fer cinc

BLINDAT

Complirà els deu anys amb el club, perquè té signat el contracte fins al 2021
OK Lliga amb el Barça
2017-2018 27 gols
2016-2017 36 gols
2015-2016 39 gols
2014-2015 38 gols
2013-2014 56 gols
2012-2013 33 gols
2011-2012 24 gols
De vegades no entren i de vegades hi ha dies que xutes amb els ulls tancats i fas gol. Ha estat un dia d’aquests
Sense els bons passadors que té el Barça, però, seria impossible. El Barça té els millors jugadors del món
Estic molt content pel triomf i pel lideratge. Ja fa algunes setmanes que estem jugant molt bé i sabíem que arribaria el dia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)