OK Lliga

Efectivitat en el darrer instant

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva ha empatat dos partits en els últims vint segons gràcies al fet d’atacar amb cinc homes de camp i sense porter. Marc Grau va marcar 17 segons abans de la fi a Sant Sadurní i quan en faltaven dos a Lleida

En les tres darreres jornades el Lloret Vila Esportiva ha sumat tres empats, en tots tres ho ha fet anant perdent i en dos ho va aconseguir marcant el gol en els darrers vint segons. A la pista del Noia diumenge passat i a la del Lleida fa vint dies, els homes que entrena Manolo Barceló van arribar al darrer minut amb el resultat en contra d’un gol, i el tècnic va decidir jugar sense porter i amb cinc homes d’atac. En les dues ocasions va donar resultat i Marc Grau va marcar el gol de l’empat. A Sant Sadurní ho va fer disset segons abans del final i a Lleida quan només en faltaven dos, i en totes dues ocasions va establir el 3-3 definitiu. L’altre empat en aquestes tres últimes jornades va ser a casa contra el Voltregà (2-2) i el Lloret va igualar un resultat advers, aquest cop va ser David Plaza quan faltaven quatre minuts per acabar.

El Lloret està lluitant per la permanència i ocupa la primera plaça de salvació, la tretzena, amb 19 punts, vuit més que el primer equip que baixaria, que és l’Arenys de Munt amb 11. Un xic més lluny, a onze punts, hi ha el Corredor Mató Palafrugell i l’Asturhockey (8 punts). Gràcies a la lluita fins al final en cada partit els lloretencs han ampliat la diferència de punts respecte als maresmencs i els empordanesos, i l’han mantinguda respecte als asturians.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)