OK Lliga

Torna a guanyar a casa

Hoquei sobre patins. L’ICG Software Lleida es va retrobar amb la victòria davant la seva afició i va posar fi a la ratxa del Citylift Girona

LLEIDA 5 GIRONA 2

ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Joan Cañellas, Giménez, Creus i Candanedo –equip inicial–; Bruno di Benedetto, Andreu Tomàs, Miguel López, Roberto di Benedetto i Mola.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Borja Ramón i Palau –equip inicial–; Oriol Garcia, Palazón i Joan Gelmà i Daniel.GOLS:0-1 (12’) Palau. 1-1 (17’) Giménez (f.d.). 1-2 (20’) Pelicano. 2-2 (20’) Andreu Tomàs. 3-2 (33’) Giménez (f.d.). 4-2 (48’) Roberto di Benedetto. 5-2 (49’) Candanedo.ÀRBITRES:O. Valverde i A. Gómez. Targeta blava a Llaverola.FALTES:9 del Lleida i 12 del Girona.COMENTARI:L’ICG Software Lleida es va retrobar amb la victòria al seu pavelló en derrotar el Citylift Girona, i va posar fi a la ratxa de set jornades sense perdre dels gironins. Els lleidatans feia tres jornades que no guanyaven davant la seva afició, i no ho van tenir fàcil. Els gironins es van avançar dues vegades i per dos cops els locals van anivellar el marcador per arribar amb el 2-2 al descans. En la segona meitat van estar més encertats i van certificar la victòria. Dario Giménez va tornar a donar una lliçó de com transformar les faltes directes i les dues que va tenir les va saber convertir en dos gols importants per aconseguir els tres punts en joc.