OK Lliga

El Citylift Girona trenca la seva bona ratxa a Lleida

Hoquei sobre patins. Els gironins van perdre després de set jornades sense fer-ho. El partit es va acabar de decidir en els darrers tres minuts

LLEIDA 5 GIRONA 2

ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Joan Cañellas, Giménez, Creus i Candanedo –equip inicial–; Bruno di Benedetto, Andreu Tomàs, Miguel López, Roberto di Benedetto i Mola.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Borja Ramón i Palau –equip inicial–; Oriol Garcia, Palazón i Joan Gelmà i Daniel.GOLS:0-1 (12’) Palau. 1-1 (17’) Giménez, de falta directa. 1-2 (20’) Pelicano. 2-2 (20’) Andreu Tomàs. 3-2 (33’) Giménez, de falta directa. 4-2 (48’) Roberto di Benedetto. 5-2 (49’) Candanedo.ÀRBITRES:O. Valverde i A. Gómez. Targeta blava a Llaverola.FALTES:9 del Lleida i 12 del Girona.

Un dia s’havia d’acabar, i va ser ahir a la pista del Lleida. El Citylift Girona va veure com la seva ratxa de bons resultats es va trencar contra l’ICG Software Lleida, amb qui va perdre per 5-2. Després de set jornades sense conèixer la derrota i aconseguint sis victòries i un empat, els homes que entrena Ramon Benito no van poder sumar cap punt en aquesta ocasió. Els lleidatans feia tres partits que no guanyaven al seu pavelló i també van trencar una petita ratxa, en aquest cas negativa. Els gironins van estar lluitant pels punts fins als darrers tres minuts, en què es va decantar la victòria a favor dels locals. En el Lleida Dario Giménez va tornar a fer una demostració de com transformar les faltes directes i va fer gol en les dues de què va disposar.

El Girona va ser qui es va avançar en el marcador amb un gol de Marc Palau en el minut 12 de partit. L’empat va arribar uns minuts després quan Dario Giménez va transformar la seva primera falta directa. Raül Pelicano va tornar a avançar els gironins a cinc minuts del descans, però només uns segons després els locals van tornar a empatar, 2-2, i amb aquest resultat es va arribar al final de la primera meitat.

En la segona part el Lleida va estar molt més encertat davant la porteria contrària. El Girona va arribar a les deu faltes d’equip i novament Dario Giménez va transformar en gol una falta directa, i va posar el seu equip per primer cop al davant en el marcador. El Girona va seguir buscant els punts i va mantenir el partit ajustat fins a tres minuts del final. Una errada en defensa va permetre un contraatac de Roberto di Benedetto, que va marcar el 4-2. El porter del Girona Jaume Llaverola va veure la targeta blava perquè en la seva frustració per haver encaixat el gol va enviar sense voler l’estic a la graderia. Els gironins es van quedar en inferioritat numèrica i va sortir a pista el segon porter Albert Daniel, que un minut després va encaixar el definitiu 5-2.