OK Lliga

Remuntada final

OK Lliga. El Lloret Vila Esportiva supera el Corredor Mató Palafrugell en els darrers dos minuts de partit i s’allunya del descens

PALAFRUGELL 4 LLORET 5

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Pujol i Ruiz –inicial–; David carles, Pol Vives, Marcel Martínez, Aldrich i Romero.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –inicial–; Rubén Fernández, Farré, Gallardo, Patau i Perarnau.GOLS:0-1 (12’) Àlex Grau. 1-1 (12’) Ribot. 2-1 (29’) Pujol (f.d.). 3-1 (29’) Pol Vives. 3-2 (33’) Marc Grau (f.d.). 3-3 (44’) Plaza (p.). 3-4 (48’) Marc Grau. 3-5 (48’) Marc Grau (f.d.). 4-5 (49’) Pujol (f.d.).ÀRBITRES:A. Gómez i A. López. Van mostrar targeta blava a Aldrich, Marc Grau i Àlex Grau.FALTES:15 del Palafrugell i 15 del Lloret.COMENTARI:El Lloret Vila Esportiva va guanyar a la pista del Corredor Mató Palafrugell en els darrers minuts i s’allunya així de la zona de descens. Els empordanesos no es va poder acostar a les places de salvació en perdre contra un rival directe. El Palafrugell es va refer del gol inicial dels selvatans i en l’inici de la segona meitat es va situar amb un 3-1 a favor. El Lloret però, va aprofitar les jugades de bola aturada per empatar el partit, i a dos minuts del final Marc Grau –que va fer tres gols–, va avançar el seu equip. Els selvatans van saber mantenir-se al davant i van aconseguir una important victòria.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)