OK Lliga

ESPORTS

La lluita pel títol continua

Hoquei sobre patins. El Barça Lassa intentarà mantenir el lideratge de l’OK Lliga contra un Reus Deportiu que intentarà superar-lo en la taula

La lluita pel títol de l’OK Lliga continua viva i en aquesta jornada el Barça Lassa i el Reus Deportiu volen escriure un nou i apassionant capítol. Els blaugrana intentaran mantenir el lideratge contra uns reusencs que intentaran superar-lo en la classificació. El Barça té tres punts d’avantatge sobre el Reus i si guanya els deixarà força enrere. Una victòria del Reus faria que empatés a punts amb els blaugrana i se situés davant perquè hauria guanyat els dos enfrontaments particulars.

Els dos conjunts també hauran d’estar pendents del que faci l’altre equip implicat en la lluita per ser campió, el Liceo. Els gallecs visiten el Citylift Girona i si guanyen continuaran en la lluita, i fins i tot podrien ocupar el lideratge. Si els gallecs perden, faran un pas enrere en les aspiracions per ser campions. Els gironins no els ho posaran gens fàcil, ja que tenen el seu objectiu particular, com és lluitar per aconseguir una plaça per poder debutar en la competició europea la temporada que ve. El Girona fa tres jornades que no guanya però a casa havia encadenat quatre victòries abans de perdre contra el Barça.

En aquest clàssic enfrontament entre el Barça i el Reus de l’OK Lliga es veuran les cares l’equip que menys gols ha encaixat, el blaugrana (29), i el conjunt que més gols ha marcat, el roig-i-negre (113). El Barça va empatar a la Corunya després de sumar sis victòries seguides, i no ha perdut des de la primera volta a la pista del Reus (3-2). Els reusencs han encadenat nou victòries i han guanyat els cinc darrers desplaçaments que han fet.

Bargalló ja s’entrena

El davanter blaugrana Pau Bargalló, que s’ha perdut els dos últims partits de l’OK Lliga per molèsties a l’esquena, ja es va entrenar ahir amb la resta de l’equip. Fins poc abans del partit no es decidirà si entra o no en la convocatòria, depenent de les seves sensacions.

ELS PROTAGONISTES

El Reus és un superequip, té una qualitat individual immensa
Aquest any tenen un ordre defensiu molt important, van alternant defenses, en atac es posen sempre al límit
Espero que vingui molta gent al Palau perquè el partit s’ho mereix. L’afició no fallarà
Edu Castro
ENTRENADOR DEL BARÇA
Hem d’esperar un partit entretingut, i que a nosaltres ens surtin bé les coses
Quan jugues al Palau has de ser molt efectiu i has de defensar molt bé per guanyar
Estem aquí perquè ens ho mereixem i per tant lluitarem
Jordi Garcia
ENTRENADOR DEL REUS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)