OK Lliga

Mantenen les distàncies

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva va empatar a la pista de l’Arenys de Munt i segueix amb 14 punts sobre el descens

ARENYS MUNT 2 LLORET 2

ARENYS DE MUNT:Guillem Garcia, Cusachs, Illa, Gurri i Daumal –inicial–; Jordi Pérez, Galán, Marc Roca i Rivero.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Marc Grau, Plaza, Àlex Grau –inicial–; Rubén Fernández, Farré, Gallardo, Patau i PerarnauGOLS:0-1 (3’) Lluís Grau. 1-1 (21’) Marc Roca. 2-1 (40’) Gurri. 2-2 (43’) Marc Grau.ÀRBITRES:R. Fernández i A. Gorina.FALTES:6 de l’Arenys de Munt i 6 del Lloret.

El Lloret Vila Esportiva va empatar a la pista de l’Arenys de Munt i a set partits del final de la lliga manté els catorze punts que té sobre les posicions de descens. Els lloretencs es van avançar amb un gol de Lluís Grau en els primers minuts però els maresmencs van saber capgirar la dinàmica del partit i guanyaven a deu minuts del final. Un gol de Marc Grau a set del final va donar un punt important als lloretencs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)