Lliga Europea

El Barça obté un empat valuós i agredolç a Itàlia

Hoquei sobre patins. El conjunt d’Edu Castro encarrila l’eliminatòria de quarts europea però tenia un 1-3 favorable en el tram final (44’) quan el Follonica va reaccionar

FOLLONICA 3 BARÇA 3

FOLLONICA:Menichetti, Martínez, Saavedra, Rodríguez i Banini -equip inicial-; Pagnini, Paghi i Fantozzi.BARÇA:Egurrola, Pascual, Pau Bargalló, Panadero i Álvarez -equip inicial-; Ordóñez, Alabart i Barroso.GOLS:0-1 (9’) Panadero, de penal. 1-1 (16’) Martínez. 1-2 (21’) Pascual. 1-3 (44’) Ordóñez-2-3 (46’) Martínez, de falta directa. 3-3 (48’) Pagnini.ÀRBITRES:M. Guilherme i L. Peixoto (Portugal).FALTES:6 del Follonica i 9 del Barça.

El Barça Lassa va encarrilar ahir amb un empat valuós a la pista del Follonica l’eliminatòria de quarts de la lliga europea (3-3) tot i que va acabar el partit amb la sensació d’haver pogut guanyar perquè tenia un 1-3 en el tram final.

Tost just començar, els àrbitres van haver d’aturar el partit per culpa del fum provocat per les bengales que van encendre els seguidors locals, que van omplir el Palazzetto Armeni. Amb el joc ja reprès, Álvarez va ser objecte de penal i Panadero, que darrerament hi té la mà trencada, va clavar el 0-1 (9’) amb un bon cacau a la dreta de Menichetti. L’argentí Lucas Martínez, però, va replicar coronant un contraatac (1-1). Abans de la mitja part, Pascual va avançar de nou els blaugrana (21’) amb un xut de lluny (1-2). En el segon temps, Ordóñez va robar una bola i va batre el porter italià, va establir l-3 i va encarrilar el partit i l’eliminatòria. L’argentí no va celebrar el gol per respecte al seu exequip. Però el Follonica, el vigent campió de la copa italiana, va reaccionar. Lucas Martínez va transformar una directa i Pagnini va aprofitar una bola morta dins el quadre català. El Barça, a més, tenia nou faltes però va aguantar fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)