Lliga Europea

El Barça empata a Follonica i el Reus claudica a Riazor

Hoquei sobre patins. El vigent campió ha fallat tres faltes directes contra el Liceo en l’anada dels quarts de final de la lliga europea. L’equip blaugrana té encarrilada l’eliminatòria

Els dos equips catalans han obtingut avui resultats ben contraposats en els partits d’anada dels quarts de final de la lliga europea d’hoquei sobre patins. El Barça ha esgarrapat un empat prou valuós a la pista del Follonica gràcies als gols de Panadero de penal, Pascual i Ordóñez. L’equip d’Edu Castro, però, ha vist com el conjunt d’Enrico Mariotti ha reaccionat quan perdia per 1-3 en els últims minuts. El Reus, per la seva banda, ha perdut per 4-1 a la pista del Liceo. L’encara vigent campió de la competició ha estat desafortunat en la bola aturada –0/3 en faltes directes– i el Liceo ha encarrilat el partit amb dos gols (2/2) de penal de Miras. Els altres dos gols del gallecs els han fet Torres, en una acció desafortunada del porter del Reus Ballart, i Di Benedetto. El gol dels roig-i-negres l’ha marcat Marín. Els partits de tornada es jugaran el dia 7 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)