Lliga Europea

El Barça no recorrerà contra la sanció de Gual

Hoquei sobre patins. El comitè europeu li va deixar ben clar que no tenia res a fer per rebaixar els sis mesos de suspensió

El Barça ha desestimat recórrer contra la sanció de sis mesos imposada pel comitè de competició de la CERS-RH a Marc Gual –fins al 8 de juny–, que es perdrà la resta de la lliga europea. El Barça, precisament, rep demà el Follonica (17.45 h) en la tornada dels quarts després del 3-3 de l’anada. Gual va veure la vermella a la pista del Benfica al desembre per haver colpejat Diogo Rafael amb l’estic al cap, en una acció “involuntària” segons el jugador. El Barça va preguntar a la CERS a través d’un escrit d’apel·lació si tenia possibilitats d’aconseguir una rebaixa. La resposta del president, Carlos Graça, va ser negativa. La sanció és el perfil més baix de la suspensió per agressió –de sis mesos a dos anys–. Un altre dels factors per no presentar recurs és que el club afectat no té mai accés a l’acta arbitral, amb la consegüent indefensió. Podria succeir, a més, que la reunió expressa del comitè per atendre la hipotètica petició blaugrana es fes a misses dites.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)