Més hoquei

El Girona venç un rival directe

Hoquei patins

GIRONA 7 REUS 4

CITYLIFT GIRONA:Díaz, Dorca, Vall, Castro i Piqué –inicial–, Manzanarez, Roure, Cravero, Fontrodona i Planella.REUS DEPORTIU:Salicrú, Regina Flix, Garrote, Ferrer i De Sivatte –inicial–; Guillem, De la Fuente, Vinyet Flix, De Diego i Anna Sánchez.GOLS:0-1 (4’) Garrote. 1-1 (4’) Vall. 2-1 (16’) Manzanares. 3-1 (21’) Manzanares. 3-2 (27’) De Sivatte. 4-2 (31’) Castro. 4-3 (32’) Garrote, de falta directa. 5-3 (34’) Castro. 6-3 (37’) Manzanarfes. 7-3 (41’) Piqué. 7-4 (43’) Garrote, de falta directa.ÀRBITRES:E. Rivas. Targeta blava a De Sivatte.FALTES:10 del Girona i 14 del Reus.COMENTARI:El Citylift Girona femení va derrotar un rival directe en la lluita per no baixar de l’OK Lliga femenina, el Reus Deportiu. El conjunt femení va sumar tres punts importants i es va allunyar una mica més dels tres últims equips, que van perdre aquesta jornada. El Girona, però, ha jugat un partit més i el marge de set punts que té ara no és del tot real. En el partit contra el Reus les gironines van saber refer-se d’un gol inicial en contra i al descans ja dominaven per 3-1. En la segona meitat les reusenques es van tornar a apropar en el marcador (4-3) però les locals van saber aprofitar les seves ocasions i van aconseguir la victòria.