OK Lliga

Lluiten fins al final

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona va encaixar un 0-4 en el primer temps contra el Reus, però no es va donar mai per vençut

GIRONA 3 REUS 5

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Palau i Manel Garcia –equip inicial–; Borja Ramón, Palazón, Oriol Garcia, Joan Gelmà i Daniel.REUS DEPORTIU:Ballart, Bancells, Casanovas, Torra i Marín –equip inicial–; Àlex Rodríguez, Salvat, Cañete i Matilla.GOLS:0-1 (7’) Bancells. 0-2 (10’) Marín. 0-3 (13’) Marín, de falta directa. 0-4 (14’) Àlex Rodríguez. 1-4 (36’) Oriol Garcia. 2-4 (47’) Borja Ramón. 3-4 (50’) Borja Ramón. 3-5 (50’) Marín.ÀRBITRES:S. Mayor i R. Fernàndez. Va mostrar targeta blava a Manel Garcia (2) I Àlex Rodríguez.FALTES:10 del Girona i 6 del Reus.

El Citylift Girona va ser derrotat a casa pel Reus Deportiu en un partit en què va saber refer-se d’una mala primera meitat en que va encaixar un 0-4 i va lluitar fins al final per intentar puntuar. Els roig-i-negres van encarrilar molt bé el partit, però no el van saber tancar. El primer temps dels reusencs va ser molt bo, i a banda de marcar quatre gols, tres en quatre minuts molt inspirats, van enviar tres boles al pal i van tenir altres ocasions. En la segona meitat els visitants van deixar que els locals creguessin en les seves possibilitats, i els gironins es van arribar a posar amb un ajustat 3-4, tot i que va ser a vint-i-set segons del final. El Girona va treure el porter i va atacar amb cinc jugadors però va perdre la bola i Raúl Marín –que va marcar tres gols– va arrodonir la victòria a porteria buida quan només faltaven quatre segons.