OK Lliga

Goleja en el segon temps

Hoquei sobre patins. El Barça Lassa va ser superior al Lloret Vila Esportiva i va estar força encertat davant la porteria contrària

BARÇA 8 LLORET 2

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Álvarez, Pau Bargalló i Panadero –equip inicial–; Pascual, Ordóñez, Alabart, Miguélez i Sergi Fernández.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Gallardo, Rubén Fernández, Patau, Xavier Pérez i Perarnau.GOLS:1-0 (1’) Álvarez. 1-1 (4’) Marc Grau. 2-1 (8’) Panadero, de penal. 3-1 (14’) Gual. 4-1 (34’) Álvarez, de falta directe. 5-1 (40’) Gual. 6-1 (42’) Alabart. 7-1 (46’) Ordóñez. 8-1 (46’) Ordóñez, de penal. 8-2 (48’) Gallardo, de penal.ÀRBITRES:A. López i M. Lapedriza.FALTES:9 del Barça i 12 del Lloret.

El Barça Lassa no va tenir problemes per golejar el Lloret Vila Esportiva, un equip que mai ha pogut puntuar en les seves visites al Palau Blaugrana. Els blaugrana va encarrilar el partit en la primera meitat i en la segona van completar la golejada. El jove jugador gallec Antonio Miguélez va substituir Xavi barroso, lesionat, i en els darrers sis minuts va debutar a la màxima categoria. En el Lloret l’entrenador Manolo Barceló i el jugador Adrià Farré van ser absents perquè en l’últim partit havien vist targeta vermella.

El Barça es va avançar en el primer minut de joc i poc després els lloretencs van empatar. Els blaugrana no van trigar gaire a tornar a avançar-se i van arribar al descans amb un 3-1. En la segona meitat els locals van seguir amb el seu encert davant de porteria i van arrodonir un resultat clar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)