OK Lliga

El Reus no s’assegura la victòria fins al final

OK Lliga. Dos gols d’Àlex Rodríguez van decidir el triomf a la pista de l’Alcoi

ALCOI 0 REUS 3

PAS ALCOI:Marc Grau, Arnáez, Llisà, Baieli i Franc Roca –equip inicial–; Canto, Martí i Monje.REUS DEPORTIU:Ballart, Bancells, Casanovas, Torra i Marín –equip inicial–; Salvat, Àlex Rodríguez, Giménez, Tella i Matilla.GOLS:0-1 (36’) Bancells. 0-2 (41’) Àlex Rodríguez. 0-3 (42’) Àlex Rodríguez.ÀRBITRES:A. Tavera i J. Martínez.FALTES:8 de l’Alcoi i 5 del Reus.

El Reus Deportiu no es va assegurar la victòria i els tres punts en joc a la pista de l’Alcoi fins als darrers deu minuts de l’enfrontament. El partit es va mantenir anivellat fins al minut 36, en què Romà Bancells va marcar el primer gol pels reusencs. A partir d’aquí els roig-i-negres van trobar el camí de la porteria contrària i, en els últims deu minuts, Àlex Rodríguez va marcar dos gols seguits, amb un minut de diferència, i va sentenciar.