OK Lliga

El Citylift Girona es retroba amb la victòria a Astúries

OK Lliga. Un gol de Pelicano 5 minuts abans del final va donar el triomf als gironins després de sis jornades sense guanyar

ASTURHOCKEY 2 GIRONA 3

ASTURHOCKEY:Candanedo, Alejandro López, Francisco Fernández, Aspra i Carmona –equip inicial–; David González, Javier González, Pedro González, Carlos López i Ivan Fernández.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Palau i Manel Garcia –equip inicial–; Borja Ramon, Oriol Garcia, Palazón, Joan Gelmà i Daniel.GOLS:0-1 (3’) David Gelmà. 0-2 (7’) David Gelmà. 1-2 (29’) Aspra. 2-2 (43’) 2-3 (45’) Pelicano.ÀRBITRES:A. Gorina i J. Amezaga.FALTES:5 Asturhockey i 7 Girona.

El Citylift Girona va tornar a guanyar després de sis jornades seguides sense fer-ho i de tres derrotes seguides. Els gironins ho van aconseguir a la pista de l’Asturhockey, un equip que ja ha baixat. El Girona es va avançar amb un 0-2 en la primera meitat però en la segona els asturians van empatar. Un gol de Raúl Pelicano quan quedaven 5 minuts per al final va donar els tres punts.