OK Lliga

El Citylift Girona fa un pas més cap a Europa

OK Lliga. Va superar amb solvència l’Alcoi en un treballat partit en què Raül Pelicano va fer tres gols, dos de falta directa, i Oriol Garcia dos més

GIRONA 6 ALCOI 1

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Palau i Manel Garcia –equip inicial–; Borja Ramon, Oriol Garcia, Palazón, Joan Gelmà i Daniel.PAS ALCOI:Marc Grau, Oruste, Llisà, Baieli i Fran Roca –equip inicial–; Martí, Arnáez, Canto i Monje.GOLS:1-0 (2’) Pelicano. 2-0 (17’) Oriol Garcia. 2-1 (20’) Llisà, de falta directa. 3-1 (24’) Oriol Garcia. 4-1 (35’) Pelicano, de falta directa. 5-1 (39’) Palazón. 6-1 (49’) Pelicano, de falta directa.ÀRBITRES:I. González i A. López. Van mostrar targeta blava a Palazón, Llisà i Arnáez.FALTES:11 del Girona i 13 de l’Alcoi.

El Citylift Girona, que havia perdut els tres últims partits que havia jugat a casa, contra els tres primers de l’OK Lliga, es va retrobar amb la victòria contra l’Alcoi i va sumar tres punts que l’apropen una mica més al somni de classificar-se per a la competició europea. Raül Pelicano va destacar amb tres gols, dos de falta directa, mentre que Oriol Garcia en va fer dos més i Marc Palazón va completar la golejada per 6-1.

Tot i aquest clar resultat final, els gironins van haver de treballar força, sobretot en la primera meitat, per superar un Alcoi que havia encaixat quatre derrotes seguides i tenia ganes de tornar a puntuar. En el minut 2 Raül Pelicano va inaugurar el marcador i poc després el porter Jaume Llaverola va aturar un penal. El 2-0 d’Oriol Garcia va ser contestat per un gol de falta directa dels alcoians, però el mateix Oriol Garcia va marcar el 3-1 abans del descans.

En la segona meitat els gironins van dominar més i van ser més efectius de cara a gol que els seus rivals i van anar ampliant el resultat. Raül Pelicano va fer dos gols més, tots dos de falta directa, i Marc Palazón va completar la golejada. L’Alcoi va acabar protestant per tot i en els últims minuts va veure dues targetes blaves seguides i es va quedar amb només dos jugadors i el porter a la pista.