OK Lliga

El Palafrugell es retroba amb la victòria

OK Lliga. Els empordanesos feia sis jornades que no guanyaven i van superar l’Asturhockey

PALAFRUGELL 7 ASTURHOCKEY 4

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Brugué, Aldrich, Pujol i Ruiz –equip inicial–; Ribot, David Carles, Marcel Martínez i Panella.ASTURHOCKEY CP:Candanedo, A. López, F. Fernández, Aspra i C. López –equip inicial–; D. González, J. González, Carmona i I. Fernández.GOLS:1-0 (21’) Ribot. 2-0 (22’) Ribot. 3-0 (28’) Brugué. 3-1 (28’) Carmona. 3-2 (30’) Aspra. 4-2 (31’) Brugué. 5-2 (37’) David Carles. 6-2 (40’) Aldrich. 6-3 (45’) F. Fernández. 6-4 (49’) C. López. 7-4 (50’) Pujol.ÀRBITRES:J. Gómez i J. Garcia. Blava a Brugué i Francisco Fernández.FALTES:8 del Palafrugell i 7 de l’Asturhockey.COMENTARI:El Corredor Mató Palafrugell es va retrobar amb la victòria després de sis jornades i va derrotar l’Asturhockey, el cuer de l’OK Lliga. El duel entre dos equips que ja han baixat de categoria va tenir molts gols, sobretot en la segona meitat. En el primer temps Guillem Ribot en va fer dos i amb aquest resultat es va arribar al descans. En la segona meitat Marc Brugué va fer el 3-0, però tot seguit els asturians van marcar dos gols seguits i van tornar a entrar en el partit. Els empordanesos van continuar treballant i amb gols de Marc Brugué, David Carles i Xavier Aldrich van situar un clar 6-2. En els últims minuts l’Asturhockey es va tornar a acostar i Gerard Pujol va sentenciar.