OK Lliga

Tres punts més i queda una jornada menys

OK Lliga. El Barça Lassa va ser molt superior al Vic, el va golejar sense pietat i es va apropar una mica més al títol

BARÇA 10 VIC 0

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Ordóñez, Pau Bargalló i Panadero –equip inicial–; Pascual, Álvarez, Barroso, Alabart i Sergi Fernández.CP VIC:Burgaya, Borja López, Oller, Albert Grau i Urbano –equip inicial–; Ordeig, Saladrigues, Carles Sánchez, Manrubia i Raurell.GOLS:1-0 (4’) Panadero. 2-0 (14’) Alabart. 3-0 (24’) Álvarez. 4-0 (26’) Ordóñez. 5-0 (38’) Álvarez. 6-0 (40’) Barroso. 7-0 (41’) Álvarez. 8-0 (45’) Alabart. 9-0 (48’) Ordóñez. 10-0 (50’) Ordóñez.ÀRBITRES:G. Sandoval i S. Mayor.FALTES:8 del Barça i 6 del Vic.

El Barça Lassa es va apropar una mica més al títol de l’OK Lliga amb la clara victòria que va aconseguir contra el Vic. Els blaugrana van ser molt superiors als osonencs i des de l’inici es van avançar en el marcador. Tres gols de Pablo Álvarez i tres més de Lucas Ordóñez van arrodonir un triomf que manté les distàncies amb els seus dos rivals pel títol, ja que el Liceo i el Reus també van guanyar.

Els blaugrana van mostrar que estan en un bon moment de forma i que troben el camí del gol amb facilitat. Els osonencs van intentar resistir-se però amb prou feines ho van poder fer en la primera meitat. El veterà Mia Ordeig no va disputar ni un sol minut del partit. Els blaugrana es van avançar en el minut 4 amb un gol de Sergi Panadero, i abans del descans Ignacio Alabart i Pablo Álvarez van situar el 3-0 en el marcador.

En la segona part els jugadors del Barça van afegir espectacle a les seves accions d’atac i cada gol rivalitzava amb l’anterior en habilitat i precisió, i va culminar amb el 10-0 de Lucas Ordóñez. El davanter argentí, des de darrere la porteria, va fer passar la bola per sobre del travesser, aquesta va tocar l’esquena del porter i va entrar dins la xarxa.