OK Lliga

El Barça serà campió de l’OK Lliga si guanya demà a Lleida

OK Lliga. La sorprenent victòria del Vic contra el Liceo (3-1) pot permetre als blaugrana celebrar el campionat dues jornades abans que s’acabi

La sorprenent victòria d’aquest vespre del Vic contra el Liceo (3-1) a l’OK Lliga pot permetre al Barça celebrar el títol dues jornades abans que s’acabi la temporada. Per aixecar el 28è títol –el cinquè consecutiu– els blaugrana han de guanyar demà al migdia (12.00h, Esport 3) a Lleida, al pavelló Onze de Setembre, contra l’equip que fa una setmana va aixecar la copa de la CERS. Si el Barça guanya aconseguirà set punts d’avantatge respecte el Liceo i només en quedaran sis en joc.

L’equip d’Edu Castro, que disposarà de tota la plantilla, ja ha conquerit aquesta temporada la copa del Rei i jugarà la setmana vinent la final a quatre de la lliga europea. Si el Barça segella el títol haurà guanyat nou de les deu últimes lligues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)