OK Lliga

La segona meitat decideix un derbi molt disputat

OK Lliga. El Citylift Girona va guanyar a la pista del Corredor Mató Palafrugell després de remuntar un gol dels locals

PALAFRUGELL 1 GIRONA 3

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Panella, Ribot, Brugué, Aldrich i Pujol –equip inicial–; David Carles, Ruiz, Marcel Martínez i Luzón.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Palau i Manel Garcia –equip inicial–; Palazón, Oriol Garcia, Borja Ramon, Joan Gelmà i Daniel.GOLS:1-0 (12’) Ribot. 1-1 (23’) David Gelmà, de penal. 1-2 (28’) Pelicano. 1-3 (44’) Manel Garcia.ÀRBITRES:A. de la Hera i A. Tavera.FALTES:9 del Palafrugell i 11 del Girona.

El Corredor Mató Palafrugell va caure en la segona part del derbi contra el Citylift Girona, que es va mostrar més encertat de cara a la porteria contrària. Els empordanesos, que ja han perdut la categoria, van oferir una bona imatge en el derbi de les comarques gironines contra un conjunt gironí que lluita per entrar en la competició europea la temporada que ve.

El Palafrugell va tenir la seva primera gran ocasió en el primer minut de partit, amb un penal que Guillem Ribot no va poder aprofitar. Els gironins buscaven el xut des de lluny per posar a prova el segon porter dels locals, Marc Panella, que va ser titular en aquest partit. Els gironins finalment van poder empatar quan faltaven dos minuts per al descans, gràcies a un penal transformat per David Gelmà.

La segona meitat va començar favorable als visitants i, en el tercer minut de joc, Raül Pelicano va fer un xut des de lluny a l’escaire i va avançar el seu equip. El Girona va saber controlar el partit i mantenir-se al capdavant, i quan faltaven sis minuts per al final va marcar el gol de la sentència gràcies a Manel Garcia. En els últims minuts, el Palafrugell va tenir una falta directa que Gerard Pujol no va poder transformar.