OK Lliga

El Lloret Vila Esportiva manté la màxima categoria

OK Lliga. La derrota de l’Arenys de Munt a la pista del Noia els va salvar abans que finalitzessin el partit contra l’Alcoi

LLORET 3 ALCOI 3

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Rubén Fernández, Farré, Gallardo, Patau i Perarnau.PAS ALCOI:Marc Grau, Oruste, Llisà, Baieli i Fran Roca –equip inicial–; Martí, Canto, Arnaez i Monje.GOLS:0-1 (1’) Baieli. 1-1 (3’) Àlex Grau. 2-1 (5’) Marc Grau. 2-2 (15’) Arnaez. 3-2 (28’) Plaza. 3-3 (31’) Oruste, de falta directa.ÀRBITRES:G. Sandoval i D. Calonge.FALTES:14 del Lloret i 9 de l’Alcoi.

El Lloret Vila Esportiva va aconseguir aquesta jornada la permanència matemàtica a l’OK Lliga. La derrota de l’Arenys de Munt a la pista del Noia els va donar la salvació abans que finalitzessin el seu partit contra l’Alcoi. Els lloretencs van saber reaccionar a un gol en el primer minut dels alcoians i als cinc minuts ja guanyaven. Es va arribar al descans amb empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)