OK Lliga

L’Igualada Rigat remunta un 1-3 en contra i venç el Reus

OK Lliga. Els igualadins es van avançar però els roig-i-negres van dominar la primera meitat. En la segona els locals van sentenciar

IGUALADA 4 REUS 3

IGUALADA RIGAT:Deitg, Oriol Vives, Pla, Tety Vives i Molas –inicial–; Bars, Mendez, Prat, Miquel i Del Valle.REUS DEPORTIU:Ballart, Casanovas, Torra, Marín i Àlex Rodríguez –inicial–, Bancells, Salvat, Escala, tella i Hernández.GOLS:1-0 (2’) Molas. 1-1 (10’) Casanovas, de penal. 1-2 (14’) Marín. 1-3 (20’) Marín. 2-3 (38’) Pla, de falta directa. 3-3 (39’) Tety Vives. 4-3 (43’) Méndez.ÀRBITRES:I. González i J.A. Ribó. Targeta blava a Miquel.FALTES:7 de l’Igualada i 10 del Reus.

L’Igualada Rigat va aconseguir una important victòria contra el Reus Deportiu, i ho va fer remuntant un 1-3 en contra en els darrers dotze minuts. Els igualadins es van avançar en els minuts inicials però els roig-i-negres van passar a dominar la primera meitat i van arribar al descans amb un 1-3 a favor. En la segona part l’Igualada va capgirar el partit.