OK Lliga

El Citylift Girona es classifica per disputar competició europea

Competicions europees.Tot just en la seva segona participació en l’Ok Lliga, l’equip de Ramon Benito ja s’ha assegurat el bitllet per jugar la copa de la CERS la temporada vinent

El Citylift Girona va segellar dissabte gràcies al seu triomf a la pista del Palafrugell (1-3) una plaça per jugar la copa de la CERS la temporada vinent i jugarà per primera vegada en la seva història les competicions europees. L’equip de Ramon Benito hi accedeix tot just en la seva segona temporada a l’Ok Lliga.

Els classificats del cinquè al novè lloc jugaran CERS. També va obtenir dissabte una plaça gràcies al seu triomf contra el Reus (4-3) l’Igualada Rigat. Les tres places vacants les discuteixen el Lleida –li falta un punt–, el Vendrell, el Recam Làser Caldes i el Voltregà. El Lleida, el Vendrell i el Voltregà tenen un partit menys que han de jugar el cap de setmana vinent aprofitant l’aturada de la competició amb motiu de la disputa de la lliga europea. Per un altre costat, la derrota del Lleida combinada amb el triomf del Noia ha permès els sadurninencs certificar la classificació per jugar la lliga europea al costat del Barça, el Liceo i el Reus. El Noia és un clàssic que va guanyar el títol el 1989 però no la jugava des fa sis anys, concretament des del curs 2012-2013 quan va quedar eliminat en els quarts de final contra el potent Benfica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)