OK Lliga

“No era l’objectiu de la temporada ni de bon tros”

Hoquei sobre patins. El president del Citylift Girona, Marc Avellaneda, diu que estan molt satisfets d’haver-se classificat per a la CERS i que ja estan buscant el pressupost que farà falta

Les previsions de l’inici de la temporada s’han superat completament i el Citylift Girona s’ha classificat per jugar la propera temporada la copa de la CERS. El president de l’entitat, Marc Avellaneda, diu que aquest no era l’objectiu inicial, però que a mesura que anaven jugant partits i l’equip anava funcionant el van veure a l’abast en la segona volta i el van anar a buscar. En la seva segona campanya a l’OK Lliga els gironins ho tenien clar: “La il·lusió era la permanència i si podíem arribar com a molt a jugar la copa.”

La CERS ha estat una realitat i ara els toca treballar per cobrir el pressupost i confeccionar l’equip per afrontar el seu debut a Europa. El president afirma que gairebé al cent per cent ho tiraran endavant, tot i que també diu: “Abans de fer res hem de trobar els diners com hem fet en altres anys, no volen arribar a final de temporada i no pagar els jugadors i no pagar coses.” Marc Avellaneda està convençut que poden aconseguir cobrir el pressupost, diu que hi hauran de posar molt d’esforç per part seva i confia en aportacions de la Diputació, l’Ajuntament i la Generalitat. El cost de la CERS depèn de les eliminatòries que es vagin superant i de si s’han de fer desplaçaments molt llunyans. Això no se sabrà fins al sorteig de l’inici de la propera temporada. El president del Girona no podia amargar la seva satisfacció i de tota la junta per la fita assolida, i va revelar l’objectiu fins a final de temporada, arribar a sumar 50 punts i lluitar per la cinquena posició.

La supercopa

El Girona està estudiant si presenta la candidatura per organitzar la supercopa d’Espanya a l’inici de la propera temporada amb el campió de l’OK Lliga i la copa –el Barça–, els subcampions, i el conjunt gironí com a organitzador. La seva idea seria fer la masculina i també per primera vegada la supercopa femenina.

Hem assolit la CERS i ara, a disfrutar. La temporada que ve ens comportarà molta feina, sobretot econòmicament
Des de la junta primer vols la permanència després veus que et classifiques per a la copa, i després que pot arribar la CERS
Ha sigut gràcies al treball, treball, treball i treball
Marc Avellaneda
PRESIDENT DEL GIRONA

S’ha parlat amb l’entrenador i tots els jugadors

La planificació de la propera temporada fa dies que està en marxa i el Girona ja ha parlat amb l’entrenador i tots els jugadors de la plantilla. El president diu que “el tècnic Ramon Benito té tota la confiança” i que aquest apartat ja està a sobre de la taula i aprovat. Marc Avellaneda també explica que s’ha parlat amb tots els jugadors i que “s’ha arribat a uns acords amb uns i segurament hi haurà algunes baixes”. El que és segur és l’equip es reforçarà per afrontar dues competicions –l’OK Lliga i la CERS– la propera temporada, però el president vol esperar que finalitzi la competició per anunciar “coses”. Marc Avellaneda sí que explica que ara, quan van a parlar amb jugadors, aquests miren l’equip amb una altra cara que les dues campanyes anteriors, quan van pujar o estaven lluitant per mantenir-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)