OK Lliga

El Citylift Girona estudia organitzar la supercopa

Hoquei sobre patins. El conjunt gironí també pensa a fer conjuntament la mateixa competició femenina per primera vegada

El Citylift Girona està estudiant si presenta la seva candidatura per organitzar la supercopa d’Espanya en l’inici de la pròxima temporada. Des de fa uns anys es disputa una final a quatre amb el campió de l’OK Lliga i la copa –aquest any el Barça totes dues–, els subcampions, i l’organitzador que en aquesta ocasió seria el conjunt gironí. La competició no es podria disputar al pavelló de Palau II i segurament s’hauria de fer servir el pavelló de Palau. La idea del conjunt gironí seria la d’organitzar també la supercopa femenina, que seria la primera vegada que es disputés. El club tot just ho està estudiant i ha fet un primer contacte amb l’Ajuntament.

Satisfets de la CERS

El conjunt gironí s’acaba de classificar per a la copa de la CERS i la junta i el seu president, Marc Avellaneda, estan molt satisfets de la fita aconseguida. Jugar a Europa la pròxima temporada no era l’objectiu d’aquesta, en el seu segon any a l’OK Lliga. El primer era la permanència i, després, intentar entrar en la copa, i es va fer. El Girona ja treballa per aconseguir el pressupost per afrontar la CERS.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)