OK Lliga

Barceló marxa al Trissino

Hoquei sobre patins. L’entrenador del Lloret Vila Esportiva feia vuit temporades seguides que era a l’equip i Josep Codina el substituirà. El davanter Marc Grau jugarà en el Noia

Manolo Barceló ha decidit posar fi a la seva etapa en el Lloret Vila Esportiva i la temporada vinent serà l’entrenador del Trissino italià. Després de set temporades i mitja en el conjunt selvatà, el tècnic de Cerdanyola del Vallès farà un canvi d’aires i iniciarà un nou projecte. El Lloret volia que continués, però l’oferta per deixar Catalunya i iniciar l’aventura italiana era important i engrescadora. Manolo Barceló va arribar al Lloret el gener de l’any 2011 amb l’objectiu de substituir Ivan Tibau i ha dirigit l’equip a l’OK Lliga i en dues temporades a la primera divisió. El Trissino ha acabat en la desena posició de la lliga italiana i no s’ha classificat per disputar el play-off. Aquesta temporada el conjunt italià ha tingut a les seves files dos jugadors catalans, Ferran Formatgé i Joan Vázquez, i també l’asturià Gonzalo Pérez.

El nou entrenador del Lloret serà Josep Codina, que actualment dirigeix el Cassanenc de la primera catalana, que està lluitant per pujar de categoria. Codina havia estat entrenador dels equips de base i coordinador del SHUM Maçanet. També s’ha confirmat la marxa del davanter del Lloret Marc Grau, que la temporada vinent jugarà en el Noia. El conjunt selvatà, amb la permanència assegurada a la màxima categoria, ja està treballant en la plantilla de la temporada que ve i vol renovar el mateix bloc de jugadors d’aquesta. També està buscant un jugador de les característiques de Marc Grau per substituir-lo, i vol consensuar amb el nou entrenador si l’equip necessitarà algun reforç més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)