Lliga Europea

El Barça venç el Reus (2-4) i jugarà demà la final contra el Porto

Hoquei sobre patins. Els blaugrana han deixat el partit mig sentenciat davant del vigent campió en una primera part pletòrica (1-4). El Reus ha perdonat quatre faltes directes

El Barça Lassa ha superat avui el Reus per 2-4 en la segona semifinal de la final a quatre de la lliga europea i demà al migdia (13.30 h) jugarà la final contra el Porto. L’amfitrió, dirigit pel tècnic català Guillem Cabestany i amb el porter Carles Grau i el jugador de pista Ton Baliu a les seves files, s’ha desfet en el primer partit de l’Sporting (5-2). El Barça ha deixat mig sentenciar el partit en la primera part (1-4) i ha sabut nedar i guardar la roba en la segona. El Reus ha pecat d’ineficàcia i no ha marcat cap de les quatre faltes directes de què ha disposat –tres de Raül Marín i una d’Àlex Rodríguez–, una hipoteca excessiva a aquests nivells. Els gols dels blaugrana els han marcat Bargalló, Barroso, Ordóñez i Álvarez. Per part dels Reus, els gols els ha fet Marín. El porter del Barça Sergi Fernández ha estat substituït lesionat per Aitor Egurrola a la mitja part. Tots dos han jugat a un gran nivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)