OK Lliga

El Palafrugell fa treballar el Vendrell però cau derrotat

Hoquei patins. Els locals es jugaven les possibilitats de disputar la CERS

VENDRELL 3 PALAFRUGELL 2

CE VENDRELL:Camps, Jordi Ferrer, Casado, Mitjans i Navarra –equip inicial–, Cristian Rodríguez, Mudarra, Edu Fernández, Rocasalbas i Pol Ferrer.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Panella, Ribot, Aldrich, Pujol i Ruiz –equip inicial–; David Carles, Brugué i Romero.GOLS:1-0 (24’) Mitjans. 1-1 (42’) Ribot, de penal. 2-1 (48’) Cristian Rodríguez, de falta directa. 3-1 (48’) Cristian Rodríguez, de penal. 3-2 (50’) Ruiz.ÀRBITRES:A. López i J. León. Van mostrar targeta blava a Ruiz.FALTES:13 del Vendrell i 18 del Palafrugell.COMENTARI:El Corredor Mató Palafrugell va perdre a la pista del Vendrell en un partit molt ajustat i en el qual va buscar els punts en tot moment i sempre va tenir possibilitats. Els penedesencs es jugaven les possibilitats de continuar aspirant a classificar-se per jugar la copa de la CERS la temporada que ve. L’enfrontament va ser molt disputat i no es va decidir fins als darrers deu minuts, en què es van anotar quatre gols. Els locals es van avançar a tocar del descans i en l’inici de la segona meitat els dos equips van tenir ocasions a bola aturada. No va ser fins a vuit minuts del final que Guillem Ribot va empatar. Dos gols seguits del Vendrell, de falta directa i penal, van situar el 3-1 en el marcador. A mig minut del final Rubén Ruiz va establir el 3-2, que seria definitiu.