OK Lliga

El Lloret renova sis jugadors i fa un fitxatge

Hoquei sobre patins. El conjunt selvatà va incorporar Moisès Aguirre, del Tordera, i està treballant per portar dos homes més

El Lloret Vila Esportiva va renovar sis dels seus jugadors i va fer un fitxatge per la temporada vinent. També va anunciar tres baixes de l’actual plantilla i està treballant per fer dos fitxatges més de cara a la pròxima OK Lliga. Ja fa unes setmanes es va fer oficial que l’entrenador dels darrers anys, Manolo Barceló, no continuaria i que marxava a Itàlia per entrenar el Trissino. El seu lloc el va cobrir Josep Codina, que aquesta campanya ha entrenat el Cassanenc. El primer fitxatge és Moisès Aguirre, de 25 anys, i que aquesta temporada ha jugat en el Tordera de la primera divisió. Els sis jugadors que han renovat són els porters Ferran Serra i Oriol Perarnau, i els jugadors de pista David Plaza, Lluís Grau, Àlex Grau i Adrià Farré.

Les tres baixes són Marc Grau, que la temporada vinent jugarà en el Noia, Gerard Gallardo i Rubén Fernández, que tornarà a jugar en el SHUM, de la primera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)