Europeu

Vuit catalanes a la llista per l’Europeu

Hoquei sobre patins. Només dues novetats respecte a la selecció espanyola que va guanyar l’últim mundial

El seleccionador estatal femení, Ricard Ares, ha donat la llista de jugadores seleccionades per l’europeu que es disputarà a Mealhada (Portugal) del 7 al 14 d’octubre, i hi ha vuit catalanes. Només hi ha dues novetats respecte a l’equip que va guanyar el mundial l’any passat, la portera Anna Ferrer (Vila-sana i Laura Barcons (Manlleu). Completen la llista la portera Laura Vicente, Berta Busquets i Laura Puigdueta (Palau), Natasha Lee (Voltregà), Anna Casarramona i Maria Díaz, i les asturianes Sara González i Marta González (Gijón). Les seleccionades iniciaran la seva preparació a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat el 20 d’agost.

Des de divendres fins aquest diumenge s’ha celebrat el primer draft femení de la Federació Espanyola de Patinatge, d’on ha sortit aquesta selecció. Durant tres dies s’han reunit una trentena de les millors jugadores de la passada OK Lliga i això ha ajudat a Ricard Ares a confeccionar la selecció, ja que ha pogut avaluar el rendiment de cada una d’elles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)