Més hoquei

El Citylift perfila l’equip per a l’OK Lliga femenina

Hoquei sobre patins. El Girona incorpora les jugadores del Palau Alba Romaguera i Daniela Membreño, que s’afegeixen a Jasmin Schuler

El Citylift Girona de l’OK Lliga femenina va anunciar dues incorporacions per al curs que ve, les dues del Palau, el quart de la lliga aquesta temporada. Són la defensa de 23 anys Alba Romaguera i la davantera de 22 Daniela Membreño. Els dos fitxatges s’afegeixen al de la jugadora suïssa Jasmin Schuler, de 19 anys i provinent del RHC Uri, equip del qual era la capitana i que va aconseguir el primer títol de la història del club en guanyar la superfinal del campionat suís contra el Montreux 4-3.

Les tres cares noves s’afegiran a una plantilla en la qual Xantal Piqué i Celia Roura també han renovat en les darreres hores, com ja havien fet abans la portera Virginia Díaz, Laia Castro i Laura Vall. Les jugadores de base Jana Fontrodona, Ivet Jimenez i Natalia Puigdevall (portera) han de completar l’equip, que aquest curs ha estat l’onzè en l’OK Lliga femenina. La capitana Carla Dorca ha decidit retirar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)