OK Lliga

El Girona-Lloret es jugarà en la quarta jornada

Hoquei sobre patins. L’OK Lliga tindrà el duel entre el segon i el primer del curs passat, el Liceo-Barça, en la primera jornada, el 22 de setembre

El derbi de les comarques gironines entre el Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva es jugarà en la quarta jornada de l’OK Lliga, el 13 d’octubre. En la primera volta els gironins i els selvatans es veuran les cares a la pista del Girona i en la segona el derbi es disputarà a Lloret de Mar en la dinovena jornada el 9 de febrer del 2019. La lliga s’iniciarà el 22 de setembre i els lloretencs jugaran a casa contra el Calafell, un equip que acaba d’ascendir, mentre que el seu primer partit fora de casa serà en la segona jornada a Vic. Els gironins jugaran el primer partit de la campanya 2018/19 a la pista del Caldes, i el debut davant la seva afició serà el 29 de setembre, en la segona jornada, contra l’Alcodiam. La primera volta de l’OK Lliga acabarà el 12 de gener del 2019, mentre que la competició finalitzarà l’1 de juny. En aquesta darrera jornada de la lliga el Lloret jugarà a casa contra el Sant Cugat, un equip que debuta a la màxima categoria, mentre que el Girona rebrà el Noia.

El sorteig de l’OK Lliga que es va fer ahir al vespre a Barcelona va donar com a resultat que el campió de la lliga de la temporada passada, el Barça, visiti el subcampió, el Liceo, en la primera jornada. Un duel que molts cops pot decidir el títol de campió obrirà la competició. El tercer classificat de la temporada passada, el Reus Deportiu s’estrenarà a casa contra el Vendrell.

La supercopa

En aquest acte també es va fer el sorteig de les semifinals de la supercopa d’Espanya, que serà l’inici oficial de la temporada i que es disputarà el 15 i el 16 de setembre a Sant Sadurní d’Anoia. En la primera semifinal s’enfrontaran el Reus i el Liceo, mentre que en la segona el Barça jugarà contra el Noia, l’amfitrió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)