Més hoquei

El Barça perd la supercopa d’hoquei patins a deu segons del final

Hoquei sobre patins. Un gol de Carlo Di Benedetto dona el primer títol de la temporad al Liceo (3-2)

El Barça Lassa ha perdut la final de la supercopa d’Espanya a falta de només deu segons pel final del partit. Un gol de Carlo Di Benedetto ha donar la victòria i el primer títol de la temporada al Liceo per 3-2. Els blaugrana s’han avançat en el minut tres amb un gol de penal de Sergi Panadero però els gallecs han empatat abans del descans i s’han avançat en els primers minuts de la segona part. Matías Pascual ha fet el 2-2 a set minuts del final i quan semblava que s’arribaria a la pròrroga ha arribat el gol de la victòria dels gallecs, que han sumat el segon títol, després del que van guanyar l’any 2016.

Tots dos equips es tornaran a enfrontar dissabte vinent a Riazor en el primer partit de l’Ok Lliga.