OK Lliga

El Barça exhibeix caràcter

OK Lliga. L’equip de Castro apel·la a la seriositat defensiva i el joc col·lectiu i comença la lliga amb una revenja a Riazor tot i fallar quatre faltes directes

LICEO 4 BARÇA 5

LICEO:Malián, Edu Lamas, Miras, Josep Lamas i Torres -equip inicial-; Di Benedetto, Coy, Bridge i Ciocale.BARÇA:Fernández, Gual, Bargalló, Panadero i Álvarez -equip inicial-; Alabart, Pascual, Rodrigues i Roca.GOLS:0-1 (4’) Gual. 1-1 (22’) Di Benedetto. 1-2 (25’) Alabart. 2-2 (30’) Di Benedetto, de falta directa. 2-3 (34’) Pascual. 2-4 (37’) Alabart. 2-5 (43’) Panadero. 3-5 (47’) Di Benedetto. 4-5 (49’) Ciocale.ÀRBITRES:Valverde i Sánchez. Blava a Miras (2) en el 36’ i el 45’.FALTES:17 del Liceo i 17 del Barça.

16 equips

amb propera

El Barça Lassa es va revenjar ahir del Liceo amb un triomf de prestigi (4-5) a Riazor, un escenari on no guanyava des del curs 2011/2012, i comença l’OK Lliga amb un sonor cop de puny damunt la taula contra el seu teòric rival més qualificat. Malgrat que va fallar quatre directes davant de la solvència de Xavi Malián, l’equip d’Edu Castro va saber serrar les dents en defensa i va generar perill al davant, combinant els xuts exteriors, el joc interior i els contraatacs, un arsenal contra el qual el Liceo només va poder esgrimir el joc interior i els llançaments exteriors, que malgrat el domini blaugrana, van generar incertesa en l’últim minut quan va fer el 4-5 a 55 segons del final.

Molt intens, el Barça va sortir esperitat i va trobar de seguida el premi a tot un seguit d’accions incisives d’Álvarez i Panadero. Gual, gairebé des de mitja pista, va engaltar un cacau imparable (0-1). El Barça robava en defensa, corria i a partir del xut exterior també va recuperar el joc interior que li havia faltat en la final de la supercopa. El Liceo va enviar dos missatges al pal: Torres (5’) i Di Benedetto (7’). El Barça va jugar amb més transició i més possessió a mesura que avançaven els minuts i el Liceo continuava perseverant en la clàssica acció en què Miras o bé entrava fins a la cuina o bé assistia el seu company Di Benedetto dins del quadre. En una acció calcada a la del gol decisiu de la supercopa, Gual, per evitar que el francès connectés, es va introduir malauradament la bola dins de la seva pròpia porteria (1-1). En l’acta, però, van donar el gol a Di Benedetto.

Alabart va posar Riazor potes amunt amb un xut de pala escandalós en una ràpida transició (1-2) tot just arrencar el segon temps. Di Benedetto va empatar de falta directa –10a blaugrana– i Bargalló va fallar una falta directa. Pascual, però, va pescar un rebuig del mateix Bargalló (2-3). Miras va veure la blava, el Barça va fallar la directa –Álvarez– però va jugar la superioritat com els àngels i Alabart la va clavar arrossegant (2-4) en una seqüència d’esdeveniments molt ràpida. Di Benedetto va enviar al pal la directa en dos tocs –15a blaugrana–, el Barça va fallar la directa en la quinzena del Liceo –Alabart–, però Panadero, assistit per Bargalló, va fer el cinquè (2-5). En plena voràgine, una nova blava a Miras va propiciar la quarta directa. Gual, al pal. El Liceo, amb xuts exteriors, va estar a punt de donar un ensurt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)