Més hoquei

La selecció espanyola sub-20, campiona d’Europa

Hoquei. El combinat que dirigeix Sergi Macià s’ha imposat a Itàlia per 3-2

La selecció espanyola sub-20 s’ha proclamat campiona d’Europa després de guanyar a Itàlia per 3-2. El combinat que dirigeix Sergi Macià i que està formada íntegrament per jugadors catalans ha començat perdent però ha sabut sobreposar-se a les adversitats i acabar penjant-se la medalla d’or del campionat.

Itàlia s’ha avançat en el minut 9 amb un gol de Francesco Compagno però Lluís Ricart ha empatat abans del descans per mantenir vives les esperances de la selecció estatal. En la represa, Aleix Domenech ha fet l’1-2 posant per davant l’equip de Sergi Macià. La selecció italiana, però, no ha abaixat els braços i un altre cop Compagno ha marcat i ha situat l’empat a dos en el minut 37. A deu minuts pel final, Pol Manrubia ha fet el gol de la victòria.