OK Lliga

Nova final continental

Copa continental. El Barça Lassa goleja el Barcelos i lluitarà pel títol contra el Porto, que derrota un Lleida Llista molt lluitador i que queda eliminat tot i plantar cara en tot moment

LLEIDA 3 PORTO 5

CE LLEIDA LLISTA BLAVA:Lluís Tomàs, Bruno di Benedetto, Cañellas, Andreu Tomàs i Creus –equip inicial–; Roberto di Benedetto, Oruste, Candanedo i Folguera.FC PORTO:Carles Grau, Pinto, Rafael, Alvez i Nunes –equip inicial–; Cocco, Santos, Reinaldo Garcia, Oliveira i Magalhaes.GOLS:0-1 (8’) Rafa. 0-2 (11’) Nunes de falta directa. 1-2 (15’) Roberto di Benedetto. 2-2 (21’) Oruste. 2-3 (30’) Nunes. 2-4 (36’) Rafa. 3-4 (37’) Oruste. 3-5 (44’) Rafa.ÀRBITRES:M. Galoppi i J. Silecchia (Itàlia). Targeta blava a Cañellas.FALTES:13 del Lleida i 15 del Porto.

BARÇA 6 BARCELOS 2

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Álvarez, Pau Bargalló i Panadero –equip inicial–; Joao Rodrigues, Alabart, Nil Roca, Joseph i Sergi Fernández.OC BARCELOS:Da Silva, Ze Pedro, Guimaraes, Nunes i Morais –equip inicial–; Oliveira, Cruz, Costa, Pereira i Pinto.GOLS:1-0 (3’) Álvarez. 2-0 (16’) João Rodrigues. 3-0 (31’) Alabart. 3-1 (33’) Morais. 4-1 (38’) Pau Bargalló, de falta directa. 5-1 (43’) Gua. 6-1 (45’) João Rodriguesl. 6-2 (47’) Costa.ÀRBITRES:C. Ferraro i L. Molli (Itàlia). Van mostrar targeta blava a Gual, Costa i Nunes.FALTES:11 del Barça i 8 del Barcelos.

El Barça Lassa disputarà la seva vintena final de la copa continental i buscarà el seu divuitè títol contra el Porto, en la repetició de la final de la lliga europea de la temporada passada. Els blaugrana van golejar el Barcelos, l’amfitrió (6-2), mentre que el Porto va superar el Lleida Llista per 3-5. La final es jugarà a les sis de la tarda.

Els blaugrana van intentar imposar el seu ritme de joc des de l’inici i en el minut 3 Pablo Álvarez va aprofitar una bona passada de Pau Bargalló per inaugurar el marcador (1-0). El Barcelos, amb el suport del públic, va començar a entrar en joc i va tenir les primeres ocasions, ben aturades pel porter blaugrana Aitor Egurrola. El Barça va tornar a controlar el partit, i una nova passada de Pau Bargalló va ser aprofitada per João Rodrigues per marcar el 2-0 en el minut 16.

En la segona meitat Ignacio Alabart va ampliar la diferència abans d’una petita reacció local (3-1). El Barça a poc a poc va imposar el seu joc, i Pau Bargalló de falta directa, Marc Gual i João Rodrigues van completar la golejada i la classificació per a la final.

En la primera semifinal el Lleida Llista no va poder donar la sorpresa i va ser eliminat pel Porto per 3-5. Els lleidatans van fer un bon partit i van lluitar fins al final per mantenir les seves possibilitats, però els portuguesos van ser els que van passar a la final. El Porto va iniciar el partit dominant la bola i tenint ocasions i es van avançar en el marcador quan Rafa Costa va aprofitar un refús. Tres minuts després Hélder Nunes va fer el 0-2 de falta directa. El Lleida va assentar la seva defensa i va començar a tenir ocasions en atac. Roberto di Benedetto va marcar amb un xut de lluny i Maxi Oruste va empatar (2-2) en rematar un refús del porter català Carles Grau a un llançament de Joan Cañellas. Amb el 2-2 es va arribar al descans.

En la segona meitat el Porto va tornar a trobar el camí del gol amb els mateixos protagonistes, Nunes va desviar un xut llunyà d’Alves i Rafa va fer el 2-4 en acció personal. Just després Maxi Oruste va robar una bola i va tornar a ajustar el marcador, però Rafa va anotar el 3-5 a quatre minuts del final. El Lleida va continuar lluitant i va tenir ocasions, dues faltes directes que no va poder aprofitar.

EL BARÇA

Disputarà la seva vintena final; per ara té disset títols i només n’ha perdut dues